Microblading ART RS-Росица Стойчева

0 гласа
написано 2018 януари 28 в Обслужване на Клиенти от анонимен
Здравейте,искам да изкажа огромното си разочарование относно услугата ''микроблейдинг'' ,която тази дама предлага.Като за начало е изключително арогантна държа се с мен сякаш съм и длъжна да й търпя изблиците на лудост ....позволява си да прави процедурата в апартамент в Студентски град зад Фантастикото в изключително не стерилна обстановка ,прави процедурата без опойка по изключително варварски начин изтърпях неистови болки  ефекта след процедурата е никакъв  буквално всичко изпопада освен че остават 3-4 косъма за да огрозяват лицето ти ,когато и се обадих  тя  започна да ми крещи и да ме обижда тая госпожа е за съд категорично! Росица Стойчева взима пари от хората без да е свършила каквото и да е ! Изключително много съжалявам че се оставих в нейните ръце и още повече че ме унижи !

1 отговор

0 гласа
отговорени 2018 февруари 1 от Велизара
Това е хейтър - целящ да обиди, наклевети и унижи. Много хора са клиенти на цитираната дама и твърдо заявявам, че в този пост няма и грам истина и трябва да бъде изтрит веднага . При микроблейдинг не се използва обезболяване поради факта, че има риск от не добро имплантиране на пигмент. Който си поиска упойка, получава и си поема риска за собствена сметка. Дамата, която едва ли не е пищяла от болки е направо смешна. Това да го разправя на който не разбира или не се е подлагал на подобна процедура. Хиляди жени си правят тази процедура без обезболяване. Дамата работи в студия - козметични и във всеки град в който гостува е в студио.За да ви изпопада всичко има друга причина - или не сте ги подържали както трябва, или кожата ви е прекалено мазна, или имате стар перманентен грим или татуировка  - факторите са много...А на ретуш ходихте ли - тази процедура се прави на два пъти. При първата процедура може да се получи отхвърляне на пигмент или обелване тук там - но това НЕ Е ВИНА на микроблейдинг специалиста. Затова се прави ретуш - ако ставаше с първа процедура никой нямаше да си губи времето да ви вика втори път. Познавам много клиентки на тази дама - всички до една с перфектни вежди. За арогантност, и каквото и да било друго е направо цирк да се говори... Явно страдате от комплекси и не получавате вниммание в ежедневието си, та го търсите тук... Влезте в страницата на дамата и разгледайте работата й - общодостъпно е ...
Уебсайта се продава: 500лв. Изпратете запитване до: arcsalesltd@gmail.com --------------------------------------------------- Добре дошли в Прецакан.ком, където можете да се оплачете от всичко и всички неправди в България. Ако някога сте се почувствали прецакани, тогава се оплачете, за да предпазите други от подобни събития.

12 оплаквания

4 отговори

0 коментари

81 потребителя

...