Спални комплекти Шалтета Калеников 88 ЕООД

0 гласа
написано 2017 февруари 22 в Продукти от admin (170 точки)
И мен ме прецакаха...
Фирмата се казва: Калеников 88 ЕООД, ЕИК: 201218413, Kalenikov 88 EOOD
Адрес на фирмата: БЪЛГАРИЯ
област Пловдив, община Пловдив
гр. Пловдив 4017
район р-н Източен
ж.к. КАМЕНИЦА, бул. ИЗТОЧЕН No 32, ет. 1, ап. 3

Управители: Николай Иванов Калеников и Пепа Иванова Каленикова

На 8/02/2017 си поръчах 2 спални комплекта с размери 200х220 и 180х220, като ми казаха, че можело да няма такива разцветки склада, но щели да проверят. Обясних, че ми трябват за матраци с размери: 140х200 и 180х200 и това беше в писмен вариант директно чрез страницата им във фейсбук.

На следващия ден ми позвъниха да ме уведомят, че няма цвета, който исках след, което избрах друг цвят и се договорихме да ги изпратят, чрез Еконт.

На 10/02/17 получих спалните комплекти с опция преглед и тест, но реших, че щом сме си писали и са получили размерите в писмен вид няма нужда да преглеждам и меря в офиса. Платих наложения платеж и се прибрах, като вкъщи оставих единия комплект, а другия занесох на майка ми, за подарък.

След като отворих и положих завивката и чаршафа върху матрака и осъзнах, че съм получил комплект с размери 135 х 205, което съвсем не покриваше матрака. Веднага звъннах и попитах какво може да направим, а жената каза, че ще провери и ще ми звънне. След 15 минути получих обаждане от УПРАВИТЕЛЯ (Калеников), който започна да ми обяснява, че първоначално обявените размери са за крайката на комплекта и след: рязове, подгъви и т.н. ставали по-малки.... Да има логика, но аз поръчах комплекти с фиксирани размери и въобще не ме интересуват подгъвите и другите неща.

Тогава УПРАВИТЕЛЯ, каза да ги върна, като и двамата знаехме, че и двата комплекта не отговарят на поръчаните размери. Попитах дали ще поеме разходите, а той се съгласи.
Разбирате, че аз нямах вина...
След 30минути отново отидох до Еконт, като занесох 2-та спални комплекта и ги пратих за негова сметка, като поисках да начислят и вече заплатената от мен такса за доставка: 6.78 лв.

На следващата седмица в петък (17/02/17) бях посредата на бизнес среща, когато непознат номер ми звънна и се оказа, че е работничка от Еконт в Пловдив. Г-н Калеников имал желание да се договаряме... Когато той пое слушалката започна да ми обяснява как неочаквал да му върна 2-та комплекта и как не сме се разбирали, че ще поеме разходите по транспорта, като едва ли не си позволи да ми вика по телефона, което чуха всички обкръжаващи ме. Постави ми аутиматум, че ако не му сваля от цената тези 6.78лв. щял да откаже пратката, с което аз се съгласих понеже явно вече беше решил какво ще прави, а аз не исках да продължавам подобен тип разговор.

Докато подготвях оплакването си, забелязах, че съм блокиран от страницата им, което е глупаво понеже не съм ги притеснявал нито там, нито по телефон или където и било.

Качеството им е лошо, но това, което ме влуди бяха размерите... Ако беше казал, че се е получила грешка при пакетажа или някой в склада е сгрешил щях да го приема далеч по-леко, но да ми обяснява за шев и крайка е долно.

Ето няколко полезни линка към страницата им и личния профил на г-н Калеников:
https://www.facebook.com/nikolai.kalenikov
https://www.facebook.com/shalteta.i.olekoteni.zavivki
https://www.facebook.com/koko.kokov.3511 - това е още 1 свързан профил

Номера от, които са ми звънели: 0899755592, 0898735456

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.
Уебсайта се продава: 500лв. Изпратете запитване до: arcsalesltd@gmail.com --------------------------------------------------- Добре дошли в Прецакан.ком, където можете да се оплачете от всичко и всички неправди в България. Ако някога сте се почувствали прецакани, тогава се оплачете, за да предпазите други от подобни събития.

12 оплаквания

4 отговори

0 коментари

81 потребителя

...