Баща ми е алкохолик

0 гласа
написано 2016 декември 18 в Други Оплаквания от анонимен
От 2 години баща ми пие всяка вечер след работа.  Всеки казва, че е нормално. Според вас нормално ли е да използва физическа сила върху две кучета,  възрастна жена (80г.),  жена му и двете му деца. Понякога не се търпи държанието му. Аз съм 17 години. Искам да ми помогнете,  какво да правя с такъв баща? Цялото семейство вече не го търпи. Срам ни е от него. Често ни обижда с какви ли не думи. Опитахме да му помогнеме с психолог,  не отиде дори и като му записахме час. На скоро ме нарече пред колегите си "кучко". Какво да правя? Моля Ви помогнете ми!

1 отговор

0 гласа
отговорени 2016 декември 19 от Никой
Има няколко варианта според зависи какво сте готови да направите вие.
Можете да го изгоните от дома.
Можете да си извадите медицинско и да заведете дело за домашно насилие.
Можете да опитате и други техники за подвеждане в правилната посока. Пиенето е заради нещо, което му липсва. Проблема с психически и глуповато следва общо-приетите норми да се пие за решаване на психически проблем с физически похвати.

Преди много години дядо ми биеше баба ми и тормозеше цялото семейство, до момента, в който чичо ми не се опълчи на дядо ми. Удари му 2-3 шамара и показа, че вече има нов лидер в семейството. Това беше последния случай на насилие вкъщи.
Уебсайта се продава: 500лв. Изпратете запитване до: arcsalesltd@gmail.com --------------------------------------------------- Добре дошли в Прецакан.ком, където можете да се оплачете от всичко и всички неправди в България. Ако някога сте се почувствали прецакани, тогава се оплачете, за да предпазите други от подобни събития.

12 оплаквания

4 отговори

0 коментари

81 потребителя

...