Булсатком - отвратителен интернет доставчик

+1 глас
написано 2018 февруари 27 в Масови Комуникации от Георги
Да започнем с това, че по договор трябва да ми предоставят 50mgb/s, а това е стойност, която никога не съм достигал вкъщи... Булсатком режат мегабити от незнаещите потребители и ги карат да плащат по-големи сметки уж за по-бърза връзка, а всъщност почти през цялото време ви орязват скороста на интернета. Повечето хора не биха се сетили, но за това явно са се сетили от интернет доставчика Булсат. Ето ви един уебсайт, където можете да проверите скороста на интернета си: http://www.speedtest.org/

От известно време достъпа до чуждестранни уебсайтове е доста орязан. Като казвам орязан имам предви, че опитвайки да влезете в някой уебсайт, то той или въобще не зарежда или зарежда частично или отнема векове, за да зареди, което прави работата в интернет невъзможна. Естествено по-големите сайтове като фейсбук, гугъл и ибей се достъпва лесно и без проблем, но това явно е предварително съгласувано, защото в същото време стотици хиляди други сайтове не се зареждат и няма достъп до тях.

При опит да им звъннете на *4800 там може да си чакате до безкрайност да се освободи оператор (явно много доволни клиенти им звънят), а при опит да ползвате чата в уебсайта им... ви препращат на същия номер и ако решите да им откажете да звъннете, а поискате да разговаряте с някой, просто ви режат кабела и прекъсват чата.

Не мисля, че си заслужава да се търпи подобно отношение, а да не споменаваме, и че нарушават договрите си като не предоставят предварително договорената и заплатена услуга месеци наред.

Време е за нов интернет доставчик :)

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.
Уебсайта се продава: 500лв. Изпратете запитване до: arcsalesltd@gmail.com --------------------------------------------------- Добре дошли в Прецакан.ком, където можете да се оплачете от всичко и всички неправди в България. Ако някога сте се почувствали прецакани, тогава се оплачете, за да предпазите други от подобни събития.

12 оплаквания

4 отговори

0 коментари

81 потребителя

...